vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Усі учасники ЗНО мають отримати конверт із сертифікатом про реєстрацію – УЦОЯО

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2021 > Усі учасники ЗНО мають отримати конверт із сертифікатом про реєстрацію – УЦОЯО

Усі учасники зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році мають отримати індивідуальний конверт із сертифікатом, який є підтвердженням факту реєстрації для участі у тестуванні – повідомляє «Освіта.ua», посилаючись на Український центр оцінювання якості освіти.

Учасники, які не отримали індивідуальних конвертів із сертифікатами, можуть перевірити місцезнаходження поштових відправлень із ними – для цього слід ввести номер реєстраційної картки до сервісу перевірки стану опрацювання документів. У разі реєстрації учасника та за фактом надсилання йому листа із сертифікатом на веб-сторінці буде зазначено ідентифікатор відповідного поштового відправлення, за яким можна відстежити стан надходження відправлення. Натомість учасники, які ще не отримали листа із сертифікатом, можуть звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Ми вкотре акцентуємо вашу увагу на тому, що сертифікат ЗНО разом із паспортом та запрошенням-перепусткою є обов’язковими документами задля допуску до пункту тестування.

Нагадаємо, що напередодні великодніх вихідних ми розповідали вам про те, що стало відомо, де і як проходитиме ЗНО у 2021 році та розкрили секрет, як майбутнім вступникам якісно підготуватися до тестування.

За матеріалами порталу «Oсвіта.ua»