vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00
Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > ЗНО-2021: стало відомо, де і як проходитиме тестування

Від сьогодні учасники зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року мають можливість дізнатися адреси пунктів тестування і рекомендований проміжок часу, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування та пройти процедуру допуску. Запрошення-перепустки із цією інформацією вже розміщено на інформаційних сторінках 389 683 учасників ЗНО – повідомляє сайт УЦОЯО та додає, що учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно до 21 травня 2021 року слід самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на веб-сайті УЦОЯО.

Зверніть увагу, що доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і PIN-кодом, зазначеним у ньому. Варто завчасно роздрукувати запрошення-перепустку – цей документ обов’язковий для допуску до пункту проведення тестування, з адресами яких можна ознайомитися у мобільному додатку «Моє ЗНО».

Також акцентуємо вашу увагу на тому, що учасники, які не отримали індивідуальних конвертів із сертифікатами, можуть перевірити місцезнаходження поштових відправлень із ними. Задля цього необхідно ввести номер реєстраційної картки до сервісу перевірки стану опрацювання документів. Себто, якщо учасника зареєстровано і йому відправлено лист із сертифікатом на вебсторінці буде зазначено ідентифікатор відповідного поштового відправлення, за яким можна відстежити стан надходження відправлення.

Пам’ятайте! Якщо ви не заберете свого індивідуального конверта з поштового відділення, він зберігатиметься в поштовому відділенні протягом місяця, після чого повернеться до кожного з регіональних центрів якості освіти – їх список тут. Сюди ж можуть звернутися й учасники, які ще не отримали листа із сертифікатом.

Наостанок радимо усім учасникам усвідомити, що ЗНО – це не обов’язок, а можливість. Якщо ти вже обрав для себе омріяні професію та заклад вищої освіти і спеціальність – це чудово. Також сподіваємося, що далі твій шлях перетнеться з Університетом Григорія Сковороди в Переяславі – ми здатні стати територією твого успіху!

За матеріалами сайту УЦОЯО