vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Розкрито секрет, як майбутнім магістрантам якісно підготуватися до ЄВІ та ЄФВВ: онлайн-тести

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Розкрито секрет, як майбутнім магістрантам якісно підготуватися до ЄВІ та ЄФВВ: онлайн-тести

Безпомилково, якісна підготовка до Єдиного вступного іспиту з іноземної мови та Єдиного фахового вступного випробування з права є запорукою успішного вступу до магістратуру. Відтак, усім хто хоче врахувати досвід своїх попередників і за прикладною базою попередніх років підготуватися до прийдешнього іспиту слід звернути увагу на сайт «ЗНО-ОНЛАЙН», який надає цю змогу.

Серед інших сервіс «ЗНО-ОНЛАЙН» варто обирати ще й тому, що він як ніякий інший допоможе якісно підготуватися до вступних випробувань. У розділі «ЗНО онлайн в магістратуру» розміщені всі тести, що складалися вступниками до магістратури в попередні роки: тести єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) із загальної навчальної правничої компетенції (ТЗНПК) та права, а також тести єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземних мов (англійської, французької, німецької та іспанської).

Спосіб виконання всіх тестових завдань у запропонованих на цьому сайті тестах максимально наближений до реальних тестів, а форма надання відповіді відповідає виду, що пропонується вступникам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Після виконання тестових завдань кожного тесту надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується результат у тестових і рейтингових балах, а також визначається час, витрачений на виконання тесту.

Крім того, для кожного предмета ви можете відкрити повний список усіх тестових завдань ЄФВВ та ЄВІ. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн ви зможете отримати правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.

Користуйтесь – успішного тестування та вдалого вступу, (сподіваємося) майбутні сковородинівці!

 

Інформацію розміщено на правах партнерства