vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

В УЦОЯО розповіли коли проходитиме пробне ЗНО та оприлюднили дати реєстрації

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > В УЦОЯО розповіли коли проходитиме пробне ЗНО та оприлюднили дати реєстрації

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив розклад проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Реєстрація учнів на пробне ЗНО-2022 розпочнеться в січні, а саме оцінювання пройде вже в березні. Реєстрація для участі в пробному ЗНО-2022 триватиме протягом 5-22 січня 2022 року на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Пробне тестування відбудеться: 19 березня – з української мови, української мови і літератури; 26 березня – з усіх інших предметів (історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов).

Слід зазначити, що у день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного предмета. Результати пробного оцінювання оприлюднять 25 березня з української мови, української мови і літератури та 1 квітня – з інших предметів. Задля цього буде необхідно ввести свої відповіді у власному кабінеті на спеціальному сервісі від УЦОЯО.

Зазначимо, що пробне ЗНО – платне. Вартість тестування регіональні центри оцінювання якості освіти обіцяють визначити до 20 грудня. Минулоріч ціна складала від 195 до 255 гривень (це залежить від місця проведення тестування).

Раніше ми вже повідомляли вам про те, що основа сесія ЗНО для випускників у цьому навчальному році проводитиметься, ймовірно, з 23 травня до 15 липня. Максимально учасники зможуть пройти п’ять тестувань ЗНО. Зверніть увагу, що для вступу сертифікати будуть потрібні з трьох дисциплін, але жодна з них не є обов’язковою: все залежатиме від спеціальності, яку обере абітурієнт.

За матеріалами «24. Освіта»