vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00
Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > МОН відповіло на найпоширеніші питання вступників на бакалаврат у 2021 році

Не встигли в Міністерстві освіти і науки України відповісти на найпоширеніші питання цьогорічних вступників на бакалаврат, як на сайті МОН з’явилася добра звістка й для тих, хто планує у 2021 році вступати на бакалаврат – відповіді на поширені питання щодо підготовки до вступу на базі повної загальної середньої освіти вже оприлюднено. Їх розміщено у розділі «Поширені запитання-відповіді про вступ 2021».

У розділі майбутні бакалаври нарешті вичерпають свою цікавість щодо питань: коли та як подати документи на бакалавра; сертифікати ЗНО яких років можна подавати 2021 року для вступу до ЗВО; що робити, якщо заклад освіти затримує видачу документа про середню (вищу) освіту та скільки бюджетних місць виділено на бажану спеціальність.

 «Незалежно від епідеміологічної ситуації вступна кампанія 2021 року запланована у звичному режимі лише з дотриманням карантинних обмежень. Крім того, цього року розширено категорії вступників, які можуть подавати заяви в електронній формі, що відповідає сучасним викликам. Це дозволить кожному вступнику максимально комфортно здійснити необхідні кроки для того, щоб стати студентом омріяної спеціальності та бажаного вишу», – зазначив заступник Міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції Андрій Вітренко.

Поміж тим, разом з МОН маємо нагоду нагадати, що реєстрація електронних кабінетів вступників розпочинається 1 липня. У 2021 році основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочинається 21 травня тестуванням з хімії. Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною. Кожен учасник має право скласти тести не більш як із 5-ти навчальних предметів, а зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам ЗНО, затвердженим МОН. 

 

За матеріалами сайту МОН