vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Певно, вам вже відомо що у 2021 році Єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови є обов’язковим для вступу на всі спеціальності за програмами магістратури. Поза тим, охочі здобути ступінь магістра за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право», мають взяти участь у ЄВІ та Єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ). Відтак, вчора з повідомлення «Osvita.ua» стало відомо, що згідно з Умовами прийому до закладів вищої освіти в 2021 році, реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ розпочнеться 11 травня та триватиме до 3 червня 2021 року.

Реєстрацію вступників здійснює приймальна комісія одного із закладів вищої освіти, у якому ті планують брати участь у конкурсному відборі. Якщо ж хтось з вступників бажає взяти участь одночасно у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю «Право» та/або «Міжнародне право», а також за іншими спеціальностями, на які необхідно скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови, то він реєструється приймальною комісією того закладу вищої освіти, який здійснює набір на навчання за спеціальностями «Право» або «Міжнародне право».

Зверніть увагу, що лише окремі категорії вступників, перелік яких визначено Умовами прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2021 році, мають право вступати до магістратури за результатами вступних іспитів замість ЄВІ та ЄФВВ.

Задля підготовки до тестування майбутні учасники ЄВІ та ЄФВВ, мають можливість скористатись сервісом «ЗНО-ОНЛАЙН», розробленим «Освіта.ua».

Якщо ж Ви ще, з якоїсь причини, не встигли ознайомитися з усіма деталями щодо ЄВІ, не розумієте, що ж це таке, коли воно проходитиме і для чого це взагалі потрібно, то Вам неодмінно слід прочитати нашу нещодавню публікацію «ЄВІ-2021 is coming: відповідаємо на найпоширеніші питання майбутніх магістрів», де ми намагалися доступною мовою пояснити усю цю інформацію.

Успішного вступу!

За матеріалами «Osvita.ua»