Фахівці УЦОЯО розробили демонстраційні варіанти тесту ЄВІ-2023: це допоможе краще уявити структуру та складність тесту

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2024 > Фахівці УЦОЯО розробили демонстраційні варіанти тесту ЄВІ-2023: це допоможе краще уявити структуру та складність тесту

У 2024 році, для вступу в магістратуру потрібно скласти вступні випробування, зокрема єдиний вступний іспит (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) . Як вже розповідав сайт приймальної комісії Університету Григорія Сковороди в Переяславі, реєстрація вступників розпочнеться 7 травня і триватиме до 29 травня.

Зареєструватися на іспити, вже з прийдешнього вівторка, можна буде у приймальних комісіях закладів вищої освіти дистанційно або за умови особистої присутності вступника. Зверніть увагу, що вступникам у магістратуру, які планують для участі в ЄВІ та ЄФВВ реєструватися дистанційно, потрібно заздалегідь отримати кваліфікований електронний підпис.

Як повідомляється на сайті Education.ua, єдине фахове вступне випробування (ЄВІ) складається з двох частин, на виконання яких вступник матиме 120 хвилин:

1) тест загальної навчальної компетенції, або ТЗНК (іншими словами – тест на логіку) – 75 хвилин;

2) тест з іноземної мови (англійської / іспанської / німецької / французької – залежно від того, яку ви вивчаєте в університеті як іноземну) – 45 хвилин.

Зазначимо, що ви зможете самостійно розподіляти час на виконання ЄВІ, тобто впродовж 120 хвилин можна виконувати завдання на власний розсуд, а не в порядку їх черговості. Так само протягом цих двох годин ви зможете повертатися до завдань, які пропустили або у яких хочете змінити відповідь. Врахуйте, якщо вносите зміни, то їх потрібно зберегти, натиснувши на кнопку «Зберегти відповідь». Орієнтуйтеся на підказки, які вам пропонуватиме система.

Задля ефективної підготовки до вступних випробувань важливо ретельно ознайомитися з форматом та видами завдань. Рекомендуємо вивчити демонстраційні варіанти тестів, щоб отримати уявлення про їхню структуру та складність, а також підготуватися до можливих викликів.

Фахівці Українського центру оцінювання якості освіти розробили демонстраційні варіанти тесту ЄВІ-2023, завдяки яким майбутні  магістри можуть потренуватися виконувати завдання ЄВІ у спеціальному онлайн-середовищі:

Підсумовуючи, хочемо зазначити, що ретельна підготовка допоможе вам впевнено впоратися з вступними випробуваннями та забезпечити собі успіх при вступі до магістратури. Пам’ятайте, що ретельна підготовка й систематична робота з матеріалом дозволить вам підняти свій рівень та забезпечити вступ за омріяним наgрямом і програмою навчання.

 

Пресслужба університету