Післязавтра, 22 серпня, закінчується термін подачі заяв та документів на магістратуру: ключові дати для вступників у останній декаді серпня

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2024 > Післязавтра, 22 серпня, закінчується термін подачі заяв та документів на магістратуру: ключові дати для вступників у останній декаді серпня

Післязавтра, 22 серпня 2024 року, о 18:00 годині закінчується термін подачі заяв та документів на магістратуру в електронному кабінеті. Нагадуємо про ключові дати для вступників у останній декаді серпня.

У День Незалежності України, 24 серпня, буде оголошено результати конкурсного відбору на бюджетні місця, на контрактні – з 28 серпня. Зверніть увагу, що виконання вимог до зарахування на бюджет до 18:00 години 26 серпня 2024 року, контракт – до 17:00 години 29 серпня 2024 року.

Терміни зарахування вступників на навчання: за державним або регіональним замовленням – 27 серпня 2024 року (на бюджетні місця НАДС – 30 серпня 2024 року). Зарахування на контракт – 30 серпня 2024 року.

Також нагадаємо про те, що особисті електронні кабінети вступників працюватимуть протягом усієї вступної кампанії, тобто до 31 жовтня 2024 року. Абітурієнти можуть подати до п’яти заяв на бюджет і до 10 заяв на контракт.

Разом з тим, нагадаємо, що з 12 по 14 вересня 2024 року відбудеться третя спеціально організована сесія Єдиного вступного іспиту для вступу до магістратури. Хоч реєстрація на неї завершилася вчора, проте до 22 серпня в приймальних комісіях закладів вищої освіти триває проплата за її складання. Зауважте, що реєстрація на ЄВІ вважатиметься завершеною лише після надходження коштів від вступника на рахунок УЦОЯО. Квитанцію можуть видати приймальні комісії ЗВО під час видачі вступнику екзаменаційного листка.

Поспішайте подати документи на магістратуру в Університет Григорія Сковороди в Переяславі та стати частинкою нашої родини. Ми чекаємо на кожного і кожну з Вас!

 

Інформацію надано приймальною комісією університету