Які категорії вступників можуть взяти участь у співбесіді замість ЄВІ та фаховому іспиті замість ЄФВВ

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2024 > Які категорії вступників можуть взяти участь у співбесіді замість ЄВІ та фаховому іспиті замість ЄФВВ

З 1 липня 2024 року розпочалась реєстрація заяв вступників у магістратуру на участь у співбесіді замість єдиного вступного іспиту та фаховому іспиті замість єдиного фахового вступного випробування. Для другої вищої освіти можуть бути внутрішні і зовнішні іспити тому вступник може потім вибирати кращий результат.

Починаючи з 1 липня вступники в магістратуру, які мають право на вступ за результатами співбесіди та фахового іспиту в закладі освіти можуть зареєструватись для участі в них, подавши заяву в електронному кабінеті після його створення і активації. Реєстрація на співбесіди та фахові іспити (бюджет/контракт) триватиме до 18:00 годин 27 липня.

Право взяти участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра за результатами співбесіди з іноземної мови замість ЄВІ та фахового іспиту замість ЄФВВ мають деякі пільгові категорії вступників, які користуються спеціальними умовами вступу.

Зауважимо, що з 17 липня до 18:00 годин 28 липня включно будуть проводитись співбесіди замість ЄВІ, фахові іспити замість ЄФВВ.