Коли та яким чином учасники НМТ у 2024 році можуть сформувати інформаційну картку чи отримати витяг із результатами тестування для вступу в Україні чи закордоном

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2024 > Коли та яким чином учасники НМТ у 2024 році можуть сформувати інформаційну картку чи отримати витяг із результатами тестування для вступу в Україні чи закордоном

До 25 червня 2024 року в Україні триває основна сесія Національного мультипредметного тесту. Розповідаємо про те, як його учасники можуть отримати витяг із результатами тестування.

Інформація про результати основної сесії НМТ в межах шкали від 100 до 200 балів буде опублікована в особистих кабінетах учасників до 2 липня 2024 року. Також, у розділі «Результати» особистого кабінету, буде передбачена можливість створення Інформаційної картки учасника НМТ, необхідної для вступу до закладів вищої освіти України.

У випадку, якщо учаснику основної сесії мультитесту потрібно подати оригінал документа до закордонного закладу освіти, то лише після офіційного оголошення результатів (з 2 липня) він може замовити витяг з відомостей результатів НМТ. Для цього учасник тестування має надіслати до Українського центру оцінювання якості освіти (на адресу: вулиця Володимира Винниченка, 5, місто Київ, 04053 – або на e-mail: org@testportal.gov.ua):

  • заяву про виготовлення витягу з відомостей результатів зовнішнього незалежного оцінювання / національного мультипредметного тесту (зразок заяви розміщений за посиланням);
  • копію документа, на підставі якого учасника зареєстрували для участі в ЗНО / НМТ (якщо неможливо зробити копії документа, на підставі якого учасника зареєстровано, – подати копію іншого документа, що посвідчує особу).

Важливо, що на копіях документів, які подають для виготовлення витягу, мають бути напис про засвідчення документа, який складається зі слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), особистий підпис учасника, його ім’я та прізвище, дата засвідчення копії. Здійснювати нотаріальне засвідчення копій документів не потрібно.

Зверніть увагу, що заяви про виготовлення витягу буде розглянуто в строки, визначені Законом України «Про звернення громадян». Виготовлення та видача / надсилання витягів здійснює Український центр оцінювання якості освіти на безоплатній основі – відправляє оригінали замовлених документів Укрпоштою (коштом установи) або «Новою поштою» (заявник замовляє за власний рахунок послугу «Кур’єрська доставка»).

Нагадаємо, Університет Григорія Сковороди в Переяславі продовжує здійснювати підготовку здобувачів вищої освіти за освітніми ваучерами: що це таке і хто може скористатися цією послугою у 2024 році.

 

Інформацію надано приймальною комісією університету