vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Учасники НМТ-2024 вже можуть завантажити запрошення на тестування: у ньому можна дізнатися про дату та місце проведення іспиту

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2024 > Учасники НМТ-2024 вже можуть завантажити запрошення на тестування: у ньому можна дізнатися про дату та місце проведення іспиту

З 8 травня 2024 року, учасники основної сесії Національного мультипредметного тесту у 2024 році отримали можливість завантажити запрошення на тестування. Як повідомляють на сайті «Освіта. UA», учасники НМТ-2024 можуть дізнатися про дату і місце складання іспиту зайшовши у персональний електронний кабінет.

Повідомляється, що цю інформацію отримали й вступники, які складатимуть тест за кордоном. Важливо пам’ятати, що час початку тестування визначений за київським часом.

Зазначимо, що учасники додаткової сесії отримають запрошення не пізніше ніж за 3 дні до початку додаткової сесії, тобто до 8 липня 2024 року.

Як вже раніше повідомляв сайт приймальної комісії Університету Григорія Сковороди в Переяславі, основна сесія тестування відбудеться в період з 14 травня до 25 червня, а додаткова з 11 по 19 липня.

Фахівці Українського центру оцінювання якості освіти закликають учасників тесту не розголошувати інформацію про місце та дати проведення свого іспиту з міркувань безпеки організації тестування.

Нагадаємо, що для успішного складання іспиту необхідно мати чітке розуміння про те, як краще підготуватися та яким є заповітний алгоритм успішного складання тесту. Нещодавно пресслужба університету спільно з приймальною комісією УГСП підготувала низку практичних та загальних порад, які допоможуть у підготовці до національного мультипредметного тестування.

 

Пресслужба університету