vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Сковородинівські викладачі відвідали випускні класи закладів середньої освіти смт. Драбів на Черкащині

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2024 > Сковородинівські викладачі відвідали випускні класи закладів середньої освіти смт. Драбів на Черкащині

12 квітня 2024 року викладачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі: доцент кафедри іноземної філології, перекладу, методики навчання Світлана Танана; доцент кафедри здоров’я і безпеки життєдіяльності Катерина Варивода;  доцент кафедри педагогіки і психології дошкільної освіти Світлана Дем’яненко та доцент кафедри політології Алла Рубан відвідали випускні класи закладів середньої освіти смт. Драбова Золотоніського району на Черкащині.

Повідомляється, що серед завдань профорієнтаційного заходу був показ відеороликів про Університет Григорія Сковороди в Переяславі та іншим аудіовізуальними та поліграфічними матеріалами, які доповнювали розповіді сковородинівських викладачів, знайомили з факультетами, особливостями освітнього процесу, студентського життя й дозвілля, проживання в гуртожитках, діяльності органів студентського самоврядування, розповідали про волонтерську діяльність освітнього закладу яка активізувалася після повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Надалі кандидат педагогічних наук, доцент Світлана Дем’яненко розповіла про перелік документів, які необхідно подати після рекомендації щодо вступу на різні спеціальності  у заклади вищої освіти, зокрема УГСП; ознайомила з вартістю навчання на всі спеціальності контрактної форми навчання; надала вичерпну інформацію про нові cучасні спеціальності, які є в нашій альма-матер чи з’явилися тут, порівняно, нещодавно.

Також цікавою для всіх присутніх стала інформація від кандидата педагогічних наук, доцента Світлани Танани про культурне життя та дозвілля, різномаїття напрямів секцій та гуртків, за якими займаються здобувачі вищої освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Навзаєм випускники Драбівського ліцею цікавилися умовами проживання в гуртожитку й можливостями академічної мобільності студентів та міжнародних програм обміну в університеті.

Виступи викладачів викликали надзвичайну зацікавленість серед випускників Золотоніських освітніх закладів. Ще понад годину тривало спілкування з доцентом Катериною Вариводою, яка відповідала на решту питань щодо вступу в університет. Безумовно, зустрічі були плідними та сприяли рекрутингу майбутніх абітурієнтів, які вже «на низькому старті» перед вибором майбутньої спеціальності – серйозного і відповідального кроку у житті кожного і кожної з них.

Нагадаємо, що нині УГСП запрошує майбутніх вступників на «Pereiaslav AbitFest 2024» – він відбудеться у прийдешній четвер, 25 квітня, у змішаному форматі.

 

Пресцентр відділу профорієнтації та працевлаштування