vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

УГСП знову відвідали учні КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот»: оглянули екскурсію та ознайомилися зі спеціальностями

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2024 > УГСП знову відвідали учні КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот»: оглянули екскурсію та ознайомилися зі спеціальностями

У середу, 7 лютого 2024 року, викладачами кафедри освітології і педагогічної інноватики соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі була проведена зустріч з трьома випускними класами КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот». Головною метою заходу було ознайомлення учнів з повним обсягом спеціальностей, які пропонують в альма-матер.

Майбутнім абітурієнтам було продемонстровано профорієнтаційні відеоматеріали, що дали ліцеїстам змогу візуалізовано придивитися до умов державної та контрактної форм навчання, особливостей освітнього процесу в УГСП.

Серед іншого велика увага була приділена новій освітній програмі Середня освіта (Захист України), яка запланована до впровадження у 2024/2025 навчальному році. Програма вражає своєю актуальністю та інноваційним підходом, зокрема, врахуванням світових тенденцій та принципів національної гідності.

«Вкрай важливим елементом програми є практична військово-патріотична підготовка молоді. Вона спрямована на формування компетентних фахівців для закладів загальної середньої освіти, враховуючи історичну та соціальну пам’ять, доброчесність, активність та саморегуляцію», – підкреслили звертаючись до юних гостей закладу.

З-поміж інших тем ліцеїстів цікавили питання вартості та умов проживання в гуртожитках, можливості здобуття подвійного диплома за грантовими програмами університету.

Зустріч виявилася не лише інформаційною, але й мотиваційною для майбутніх абітурієнтів, які мають змогу вибрати найбільш відповідний шлях для свого освітнього розвитку.

 

Пресцентр кафедри освітології і педагогічної інноватики