vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Учні Гулянецького ліцею Ушомирської сільської ради розглядають перспективу вступу до Університету Григорія Сковороди в Переяславі

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2024 > Учні Гулянецького ліцею Ушомирської сільської ради розглядають перспективу вступу до Університету Григорія Сковороди в Переяславі

Учні Гулянецького ліцею Ушомирської сільської ради розглядають перспективу вступу до Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Нещодавно до них у заклад завітав фахівець відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю університету Максим Левченко, але позаяк тоді більшість школярів перебувала на канікулах безпосередньо поспілкуватися з ними так і не вдалося. Нині ж, повернувшись до навчання, класна керівниця школярів Майя Федішина ознайомила їх з перспективами майбутнього навчання та передала роздаткову профорієнтаційну інформацію яка надає школярам первинну інформацію про наш заклад та перспективи навчання в ньому.

За враженнями, якими ділиться Максим звітуючи про проведену профорієнтаційну роботу, різномаїття факультетів та спеціальностей приємно вразили гулянецьких старшокласників. Пізніше, у режимі включення в Skype, їм було надано відповіді на питання щодо навчання, обладнання, зручного розташування та можливостей для позанавчальної та наукової діяльності, які може надати наш університет.

Спілкування зі співробітником, який говорив про університету, додаючи до роботи особисті кейси діяльності та вражень від навчання, надихнуло учнів ліцею задуматися про вибір майбутнього місця навчання. Імовірно цього літа ми побачимо когось зі школярів ліцею в лавах вступників до нашого університету.

«У якийсь момент роботи зрозумів, що з моєї громади в нашому університеті навчається надто мало випускників, відтак виникла ідея це надолужити і ознайомити молодь з можливостями отримання вищої освіти в УГСП. Вища освіта є важливим етапом у формуванні кар’єрних перспектив та особистісного розвитку, і навернення уваги до нашого університету є чудовою можливістю для учнів ліцею розширити свій кругозір і визначити свої майбутні шляхи», – розповідає наш співробітник та додає, що поза інформацією про університет, була акцентована увага на процесі вступу та умовах навчання.

Наостанок учасники зустрічі висловили вдячність за можливість отримати цінну інформацію щодо перспектив подальшого навчання, і багато з них вже почали активно готуватися до вступних іспитів. Нині учням надважливо усвідомити свої можливості та вибрати шлях для досягнення успіху у своїй професійній кар’єрі. Видається, їх знайомство з УГСП є потужним кроком до якісної освіти та формування майбутніх лідерів.

 

Пресслужба університету