vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Стартувала реєстрація на підготовчі курси УГСП для абітурієнтів 2024 року: це ймовірний шанс отримати 10 додаткових балів при вступі

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2024 > Стартувала реєстрація на підготовчі курси УГСП для абітурієнтів 2024 року: це ймовірний шанс отримати 10 додаткових балів при вступі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі оголошує про старт підготовчих курсів для абітурієнтів 2024 року, які планують складати національний мультипредметний тест. Ці курси нададуть можливість здобути необхідні знання та навички для успішного складання тесту та вступу на бажану спеціальність та факультет. За умови успішного завершення курсів, додатково до результату національного мультипредметного тесту, імовірно, можна буде отримати 10 балів при вступі – деталі щодо цього будуть відомі вже незабаром.

За повідомленням організатором, курси забезпечать якісну підготовку з предметів, які входять до складу національного мультипредметного тесту, а саме: українська мова та література, математика, історія, англійська мова та біологія.

Заняття проводитимуться дистанційно, на базі інтернет платформи «Optima school», з використанням актуальних методик та технологій навчання.

Що це дає? Курси нададуть можливість здобути необхідні знання й навички для успішного складання тесту та вступу на бажаний факультет. Учасники зможуть взаємодіяти з викладачами та отримати відповіді на всі питання, вирішуватимуть практичні завдання й проходитимуть тестування. Крім того, кожен учасник зможе отримати підтримку й корисні поради під час підготовки до тесту.

Курс триває протягом навчального року. Онлайн-консультації по 1 годині 20 хвилин проходять один раз на тиждень. Реєстрація на курси відкрита з 1 листопада. Задля реєстрації необхідно заповнити онлайн-форму та сплатити вартість навчання – 700 гривень/місяць.

Не пропустіть чудову нагоду підготуватись до складання національного мультипредметного тесту та отримати відмінний результат. Зареєструйтеся на курси вже сьогодні!

Більш детальну інформацію можете отримати за номером телефону +380 93 335 78 86 (Юрій).

 

Пресцентр приймальної комісії