vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Оголошено офіційні результати основних сесій НМТ-2023: де їх можна переглянути

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2023 > Оголошено офіційні результати основних сесій НМТ-2023: де їх можна переглянути

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) оголосив офіційні результати основної сесії національного мультипредметного тесту 2023 року.

Так, відсьогодні, 28 червня учасники основних сесій НМТ можуть дізнатися свої результати в персональних кабінетах.

У вкладці «Результати» також доступна опція формування Інформаційної картки учасника НМТ, необхідної для вступу до закладів вищої освіти України.

Якщо вам потрібно подати до закордонного закладу освіти оригінал документа, після офіційного оголошення результатів ви можете замовити витяг з відомостей результатів НМТ. Із процедурою отримання витягу можна ознайомитися за посиланням.

«Попри те, що відразу після оприлюднення результатів сайт Українського центру дещо «гальмував» через надмірну кількість входів учасників, нині сервіс працює в нормальному режимі й вступники з найкращими результатами вже повідомляють про свої досягнення в соціальних мережах. І українським юнакам та юнкам дійсно є чим пишатися, адже, окрім успіхів у навчанні, вони продемонстрували стійкість, здатність досягати поставлених цілей попри зниження працездатності як закономірного наслідку стресу», – наголошують в УЦОЯО.

 

Пресслужба університету