vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Реєстрацію на підготовчі курси УГСП для абітурієнтів продовжено до 1 червня. Це шанс отримати 10 додаткових балів при вступі.

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2023 > Реєстрацію на підготовчі курси УГСП для абітурієнтів продовжено до 1 червня. Це шанс отримати 10 додаткових балів при вступі.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі оголошує про старт підготовчих курсів для абітурієнтів, які планують складати національний мультипредметний тест. Ці курси нададуть можливість здобути необхідні знання та навички для успішного складання тесту та вступу до бажаного факультету. Поза тим це нагода, за умови успішного завершення курсів, додатково до результату національного мультипредметного тесту отримати 10 балів при вступі.

За повідомленням організатором, курси забезпечать якісну підготовку з предметів, які входять до складу національного мультипредметного тесту, а саме: українська мова та література, математика, історія, англійська мова та біологія.

Заняття проводитимуться дистанційно, на базі інтернет платформи «Optima school», з використанням актуальних методик та технологій навчання.

Що це дає? Учасники курсів матимуть можливість брати участь у взаємодії з викладачами, вирішувати практичні завдання, проходити тестування та отримувати відповіді на питання. Крім того, кожен учасник зможе отримати підтримку та корисні поради під час підготовки до тесту.

І це ще не все! Ті, хто планує вступати до нашого закладу вищої освіти на спеціальності: 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014. 04 Середня освіта (математика), 014. 05 Середня освіта (біологія та здоровя людини), 014. 07 Середня освіта (географія), 014. 10 Середня освіта (трудове навчання та технології), 014. 15 Середня освіта (природничі науки) й 015.39 Професійна освіта (цифрові технології) (за умови успішного завершення курсів – прим.авт.) зможуть додатково до результату національного мультипредметного тесту отримати 10 додаткових балів.

Тривалість курсів – 4 тижні, заняття будуть проходити чотири рази  тиждень. Реєстрація на курси відкрита до 1 травня. Задля реєстрації необхідно заповнити онлайн-форму та сплатити внесок.

Не пропустіть чудову нагоду підготуватись до складання національного мультипредметного тесту та отримати відмінний результат. Зареєструйтеся на курси вже сьогодні!

Більш детальну інформацію можете отримати за номером телефону + 38 (066) 242 52 77.

 

Пресцентр приймальної комісії