vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Університет Григорія Сковороди в Переяславі оприлюднив правила прийому для вступників 2023 року – надаємо додатки та пояснення до них

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2023 > Університет Григорія Сковороди в Переяславі оприлюднив правила прийому для вступників 2023 року – надаємо додатки та пояснення до них

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі, публікує найсвіжіші та найактуальніші Правила прийому та додатки для вступників, які планують вступати до УГСП у 2023-му році – вони вже на нашому сайті.

Правила прийому-2023 до Університету Григорія Сковороди в Переяславі:

«Важливими завданнями, які ми враховуємо під час вступної кампанії цього року – насамперед підтримка інтелектуальної, творчо обдарованої молоді, питання міграції, реінтеграції молоді з окупованих територій, відновлення та безпека під час проведення вступної кампанії. Тобто головне – людина і збереження людського потенціалу, зокрема через сприяння у поверненні молоді з-за кордону і з окупації до української системи цінностей. Маємо доводити, що не завжди там, де без іспитів, найкраще», – говорить відповідальний секретар приймальної комісії університету Валентина Губенко та додає, що ключовим інструментом цьогорічної вступної кампанії стає особистий електронний кабінет вступника, що надає можливість швидко і у зручному для вступника місці та часі в дистанційному режимі внести необхідні дані для подання заяв як на вступні випробування у закладі освіти, так і на участь у конкурсному відборі, а також підтвердити свій вибір місця навчання.

Також варто звернути увагу на те, що майбутні бакалаври складатимуть творчий конкурс на мистецькі та спортивні спеціальності, національний мультипредметний тест (НМТ) на всі інші спеціальності.

Натомість вступників до магістратури зараховуватимуть за результатами єдиного вступного іспиту (ЄВІ) для всіх спеціальностей, який поєднує тест загальної навчальної компетентності та тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської на вибір вступника), та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) (на спеціальності галузей знань «Соціальні та поведінкові науки», «Управління та адміністрування», «Публічне управління та адміністрування») чи фахового іспиту в закладі освіти для вступу на інші спеціальності.

У вищенаведених Правилах прийому можна прочитати спрощені можливості вступу за кошти фізичних та юридичних осіб. Також будуть збережені усі пільги та пільгові категорії, що передбачені законами, зокрема для жителів тимчасово окупованих територій. Вступники, які зареєстровані та перебувають на ТОТ, зможуть пройти процедури вступної кампанії дистанційно за їхнім вибором та укласти договір про навчання впродовж трьох місяців після початку навчання.

Застосування пільг для жителів з територій активних бойових дій (територій можливих бойових дій) буде визначено МОН у травні з урахуванням розвитку воєнно-політичної ситуації в Україні. Про усі оновлення повідомлятимемо на сторінках університету, відтак слідкуйте за їх оновленнями.

Наразі  тримає до 3 травня період реєстрації на НМТ, а 8 по 31 травня 2023 року в Приймальній комісії можна зареєструватися на складання ЄВІ, ЄФВВ.

Контактна інформація:

Консультаційний центр приймальної комісії за адресою: м. Переяслав, вул. Сухомлинського, 30, навчальний корпус № 1, ауд. 120

Телефони: +38 (044) 293 11 22, +38 (093) 859 59 76, +38 (095) 187 27 22.

Електронна скринька Приймальної комісії: vstup_pk@gmail.com

 

Інформацію надано приймальною комісією університету