vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Сковородинівці профорієнтували майбутніх випускників столичного НВК № 176 імені Мігеля Де Сервантеса

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Сковородинівці профорієнтували майбутніх випускників столичного НВК № 176 імені Мігеля Де Сервантеса

Учора, 26 квітня 2023 року, команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі у складі проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар, керівниці відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич і фахівчині відділу Діани Головко було проведено профорієнтаційну зустріч для випускників НВК № 176 імені Мігеля Де Сервантеса міста Києва.

У ході свого виступу перед школярами сковородинівці наголошували на тому, що в УГСП є багато різних спеціальностей, які випускають фахівців своєї справи. Поза тим говорили про самовизначення старшокласників з майбутньою професією.

Надалі у ході зустрічі було презентовано факультети та спеціальності альма-матер. Для школярів провели ознайомлення зі студентським життям.

Наостанок присутнім роздали пам’ятки вступника, буклети та візитівки для проведення анкетування майбутніх абітурієнтів.

Сподіваємося побачити випускників в лавах здобувачів нашого Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Навчайтеся з нами!

 

Пресцентр відділу профорієнтації та працевлаштування