vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

«Профлайфхак або як обрати професію майбутнього»: долучайтеся до безкоштовного онлайн марафону

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2023 > «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього»: долучайтеся до безкоштовного онлайн марафону

21 лютого 2023 року стартує безкоштовний онлайн марафон «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього».

Про це повідомила кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі Марина Хараджи у Facebook.

«Хочете дізнатись, як не помилитись і зробити правильний вибір професії? Розібратись і не заплутатись у розмаїтті професій? Бажаєте впевнено відповісти всім і собі на запитання «Ким ти хочеш бути?», задати запитання представникам професій майбутнього під час інтерв’ю з ними? Тоді Вам до нас!», – йдеться в анонсі.

На учасників чекають цікаві та пізнавальні зустрічі в прямому ефірі з експертами та професіоналами різних галузей: практичним психологом, вчителем, поліцейським, представником атомної енергетики, військовим, аграрієм і багато інших.

Захід організований Університетом Григорія Сковороди в Переяславі спільно з Київським обласним центром зайнятості та молодіжним центром «Зустріч».

Щоб зареєструватися, потрібно заповнити Google-форму. Посилання на групу «Профлайфхака…» у Facebook з’явиться автоматично після заповнення форми.

 

Пресслужба університету