vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

ЗНО/НМТ 2023 року: як ефективно підготуватися до тестування онлайн

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Анонси > ЗНО/НМТ 2023 року: як ефективно підготуватися до тестування онлайн

Безсумнівно, війна в Україні вплинула на цьогорічну вступну кампанію, і зокрема на підготовку випускників до зовнішнього незалежного оцінювання (національного мультитесту). На щастя, ефективно підготуватися до тестування можна на сайті ЗНО-ОНЛАЙН.

На платформі Освіта.ua розповіли, чому це дуже зручно.

Перш за все, варто відмітити, що для комфортної підготовки до іспитів на сайті ЗНО-ОНЛАЙН розміщено майже 500 варіантів тестів з усіх предметів зовнішнього оцінювання за всі роки його проведення.

«Послідовне опрацювання завдань дозволить учасникам підвищити свої шанси на успішне складання тестів», – йдеться у повідомленні.

Спосіб виконання тестових завдань на сайті максимально наближений до справжніх умов тестування, а форма надання відповідей аналогічна формі в реальних тестах, що покращує адаптацію до виконання завдань.

Після виконання кожного варіанта тесту користувачі сайту зможуть ознайомитися з правильними відповідями на всі завдання цього тесту. Так, щоденне вдумливе виконання принаймні 10 тестових завдань сприятиме ґрунтовній підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання та гарантуватиме успішне складання важливого іспиту.

На сайті також радять заглиблюватися в завдання й виконувати їх правильно. А для більш ґрунтовної підготовки до іспиту варто скористатися коментарями-поясненнями до тестових завдань. Ці коментарі створені провідними фахівцями з підготовки до тестування спеціально для сайту ЗНО-ОНЛАЙН. У них враховано потреби й типові помилки випускників, які готуються до зовнішнього оцінювання.

Кожен коментар знайомить з особливостями побудови завдання, скеровує на теоретичний матеріал, який знадобиться під час виконання, аналізує основу та варіанти відповіді, підказує логіку пошуку правильної відповіді тощо.

Фахівці з підготовки до ЗНО також діляться хитрощами та лайфхаками, що допоможуть спростити роботу над завданням і краще впоратися з подібними завданнями на справжньому ЗНО.

Крім того, користувачі сайту мають змогу опрацьовувати на сайті ЗНО-ОНЛАЙН завдання з певного предмета, що згруповані за темами. Перелік запропонованих тем відповідає чинним програмам зовнішнього незалежного оцінювання.

Таким чином можна опрацьовувати саме ті завдання, які необхідні під час повторення певної теми. Завершивши роботу із завданнями конкретного розділу, учасник може зрозуміти рівень своїх знань із цієї теми й надалі приділяти їй більшу чи меншу увагу.

Наразі на сайті доступні завдання, згруповані за темами, з таких предметів:

українська мова і література;

математика;

історія України;

географія;

біологія;

фізика;

хімія.

Опрацювання завдань за тематичними розділами є ефективним як за умов самостійної підготовки, так і під час роботи з учителем, викладачем на курсах чи репетитором на індивідуальних заняттях.

 

Пресслужба університету