vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Вступники до магістратури, які не мали змоги скласти МКТ/МТНК основної та додаткової сесій, можуть зареєструватися на спеціальну: алгоритм дій

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2022 > Вступники до магістратури, які не мали змоги скласти МКТ/МТНК основної та додаткової сесій, можуть зареєструватися на спеціальну: алгоритм дій

З 7 до 11 вересня вступники, які не мали змоги взяти участь в основній та додатковій сесіях тестування до магістратури, можуть подати заяву для участі в додатковій сесії до того регіонального центру оцінювання якості освіти, на території якого розміщено заклад освіти, що зареєстрував вступника на основну сесію. Про це сповіщає сайт МОН.

Повідомляється, що у заяві обов’язково потрібно вказати місто, у якому учасник хоче скласти випробування. Регіональний центр оцінювання якості освіти здійснює розгляд поданих заяв щодо участі в спеціальній сесії МКТ/МТНК у період із 12 до 16 вересня.

Зверніть увагу, що в кабінетах учасників, яким надано можливість узяти участь у спеціальній сесії МКТ/МТНК, не пізніше ніж за три календарні дні до проведення вступного випробування буде розміщено запрошення для участі у спеціальній сесії.

Натомість вступники, які не змогли зареєструватися для участі в основній сесії МТНК/МКТ, матимуть змогу 19 вересня зареєструватися для участі в спеціальній сесії МТНК/МКТ.

Нагадаємо, днями завершився другий етап підтвердження участі в спеціальній сесії національного мультипредметного тесту ЗНО. З 5 до 7 вересня спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці, заповнили 5679 учасників. Тепер 10 вересня для кожного учасника спеціальної сесії НМТ на його інформаційній сторінці з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним тесту.

Інформацію надано приймальною комісією університету