vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Приймальна комісія УГСП оприлюднила списки осіб, рекомендованих до зарахування на бюджет за результатами індивідуальної усної співбесіди

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2022 > Приймальна комісія УГСП оприлюднила списки осіб, рекомендованих до зарахування на бюджет за результатами індивідуальної усної співбесіди

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі інформує, що на сайті оприлюднено списки осіб, рекомендованих до зарахування за результатами позитивної оцінки індивідуальної усної співбесіди для здобуття вищої освіти за кошти державного бюджету.

Список рекомендованих осіб розміщено за посиланням.

Знайшли себе у списку рекомендованих? Вітаємо, і закликаємо якнайскоріше виконати вимоги до зарахування на місця державного замовлення – це треба зробити не пізніше ніж до 10:00 20 серпня. Оригінали документів необхідно особисто подати до Приймальної комісії, або надіслати в електронному вигляді, з накладанням особистого кваліфікованого електронного підпису (КЕП) на скановані копії документів на електронну пошту Приймальної комісії vstup.pk@gmail.com з відміткою в темі листа: «Оригінали документів П.І.Б.».

Зауважимо, що алгоритм електронної подачі оригіналів документів пільгових категорій вступників з використанням особистого КЕП відбувається відповідно до розділу Х Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2022 році до Університету Григорія Сковороди в Переяславі.  Абітурієнти, рекомендовані до зарахування, повинні обов’язково подати письмову заяву про виключення їх заяв на інші місця державного замовлення.

Зарахування даної категорії вступників за державним замовленням відбувається не пізніше 15:00 22 серпня 2022 року.

Плани намічено, а тому швиденько виконуйте усі вимоги – з нетерпінням чекаємо привітати вас у статусі здобувачів нашого Університету!

 

Інформацію надано приймальною комісією університету