vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Хто має спеціальні умови щодо участі у конкурсному відборі при вступі – розповідає приймальна комісія УГСП

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2022 > Хто має спеціальні умови щодо участі у конкурсному відборі при вступі – розповідає приймальна комісія УГСП

У 2022 році для внесення інформації вступнику необхідно до реєстрації особистого електронного кабінету звернутися до Університету Григорія Сковороди в Переяславі або іншого закладу вищої освіти для створення в ЄДЕБО картки фізичної особи та додання до неї даних документа, що підтверджує вказане право.

«На період воєнного стану звернутися можна буде також шляхом надсилання сканованих копій документів на електронну пошту vstup.pk@gmail.com з накладанням на відповідні файли кваліфікованого електронного підпису вступника або одного з батьків (опікунів)» – кажуть у приймальній комісії та зазначають, що додання категорії, яка надає право на переведення на вакантні місця державного або регіонального замовлення можливе до подання заяви.

Зі спеціальними умовами участі у конкурсному відборі під час вступу для здобуття вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти ви можете ознайомитися у Правилах прийому (Розділ VIII. Спеціальні умови участі в конкурсному відборі на здобуття вищої освіти).

Нагадаємо, раніше ми ділилися відповідями на найпоширеніші запитання абітурієнтів щодо мотиваційного листа.

За інформацією приймальної комісії