vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Стартувала реєстрація електронних кабінетів для вступу-2022: розповідаємо про поширену помилку при виборі пріоритетності

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2022 > Стартувала реєстрація електронних кабінетів для вступу-2022: розповідаємо про поширену помилку при виборі пріоритетності

Від сьогоднішнього дня абітурієнти можуть зареєструвати електронний кабінет для вступу у 2022 році. Створення кабінету дозволить подавати електронні заяви на вступ до закладів вищої освіти.

Як відомо, вступники часто припускаються помилок при реєстрації кабінетів і подачі документів. Тому телеграм-канали Вступ Інфо та Типовий абітурієнт підібрали 10 найтиповіших помилок вступної кампанії. Одна з них – «зміна» пріоритету.

Потрібно заздалегідь спланувати, куди і з яким пріоритетом вступник хоче подати заяву.

Заява з 1 пріоритетом – найголовніша. Це той заклад освіти, до якого найбільше ви хочете вступити.

Пріоритетність заяв НЕ може бути змінена, можна лише скасувати заяву з пріоритетністю.

«Уявіть собі: ви поставили пріоритетом, скажімо, «Міжнародні відносини», потім побачили, що там шалений конкурс і почали мозковий штурм: шукати на OLX велик і рюкзак, щоб влаштуватися кур’єром чи «ну їх ті міжнародні відносини, подам заяву на «Маркетинг».

Якщо ви скасуєте свій пріоритетний вибір «Міжнародні відносини», щоб поставити першим «Маркетинг», у разі прийняття заяви приймальною комісією, ваш пріоритет згорить», – пояснюють «Вступ Інфо» та «Типовий абітурієнт».

Нагадаємо, раніше ми публікували відеоінстукцію, як зареєструвати електронний кабінет вступника.

Інформацію надано приймальною комісією університету