УЦОЯО радить не зволікати з вибором міста для НМТ – кількість місць може бути обмеженою

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2022 > УЦОЯО радить не зволікати з вибором міста для НМТ – кількість місць може бути обмеженою

Кількість місць в деяких екзаменаційних центрах може бути обмеженою. Тому вступникам варто не зволікати з вибором міста для складання НМТ..

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, сповіщає сайт «Освіта.ua», коментуючи початок другого етапу підтвердження учасниками НМТ місця тестування.

Так, в УЦОЯО звертають увагу учасників тестування на тому, що якщо кількість вступників, які хочуть проходити тестування в певному місті, перевищуватиме кількість місць, що можуть створити організатори, то після заповнення цих місць місто стане недоступним для вибору у випадному списку.

Повідомляється, що кількість робочих місць для учасників у закордонних екзаменаційних центрах було створено з урахуванням даних першого етапу реєстрації, а також можливостей закордонних партнерів.

Наразі у переважній більшості міст вступники, які раніше повідомили про своє бажання пройти в них тест, матимуть змогу це зробити.

«Однак у разі суттєвого збільшення кількості охочих проходити НМТ у певних містах, особам, які підтверджуватимуть своє бажання взяти участь у тестуванні в останній момент, можливо, доведеться, вибирати з-поміж доступних міст», – йдеться у повідомленні Українського центру оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, 21 червня розпочався другий етап, коли можна підтвердити участь в основній сесії мультипредметного тесту.

 

За матеріалами Освіта.ua