vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Вступнику-2022: учасникам мультитесту будуть необхідні номер та PIN-код з сертифіката ЗНО

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2022 > Вступнику-2022: учасникам мультитесту будуть необхідні номер та PIN-код з сертифіката ЗНО

Як відомо, для участі у національному мультипредметному тесті сертифікат учасника ЗНО у вигляді паперового документу не потрібний. Але учасникам майбутнього мультитесту будуть необхідні номер та PIN-код, зазначені в сертифікаті, за допомогою яких учасники отримують доступ до інформаційної сторінки учасника ЗНО. Про це повідомляє «Освіта.ua».

Повідомляється, що ця сторінка необхідна для комунікації з учасниками тестування, бо саме на ній кожен учасник буде подавати відомості про підтвердження бажання взяти участь у тестуванні, вибір очікуваного міста перебування на час тестування тощо.

Тож тим учасникам, хто вже має сертифікат, необхідно обов’язково зберегти його номер і PIN-код, щоб надалі використовувати їх для входу на свою інформаційну сторінку.

«Якщо ж ви зареєструвалися для проходження тестування, однак не маєте ані сертифіката, ані інформації щодо його номера і PIN-коду, не хвилюйтеся: невдовзі ми повідомимо вам, як дізнатися дані для входу на свою інформаційну сторінку» – запевняють в УЦОЯО

Також там нагадали, що для того щоб взяти участь у мультипредметному тесті, потрібно до 19 квітня пройти стандартну процедуру реєстрації на ЗНО усім тим, хто ще не зробив цього дотепер.

За матеріалами Освіта.ua