vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

У МОН затвердили графік проведення ЄВІ та ЄФВВ у 2022 році для вступу в магістратуру

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Анонси > У МОН затвердили графік проведення ЄВІ та ЄФВВ у 2022 році для вступу в магістратуру

За повідомленням МОН, уже визначено дати проведення єдиного вступного іспиту (ЄВІ) на всі спеціальності, а також єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) до магістратури за спеціальностями «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування» та інших, відповідно до наказу МОН.

Реєстрація вступників триватиме з 26 квітня до 17 травня 2022 року (18:00), а Єдиний вступний іспит (основна сесія) відбудеться 22 червня.

Єдине фахове вступне випробування складатиметься з двох частин – тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), який відбудеться 20 червня, а також предметного тесту. Повідомляємо вам дати проведення предметних тестів:

  • економіка та міжнародна економіка – 24 червня;
  • право та міжнародне право – 24 червня;
  • облік і фінанси – 29 червня;
  • політологія та міжнародні відносини – 29 червня;
  • психологія та соціологія – 29 червня;
  • управління та адміністрування – 1 липня.

Якщо ж вступники виявлять бажання складати більше одного предметного тесту, а тести проводитимуться в один день, то під час реєстрації вони оберуть, який складатимуть в основну, а який у додаткову сесію. 

Спеціально організована сесія ЄВІ для вступників, які зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ, але бажають повторно скласти іспит або не зареєструвалися для участі в основній сесії, відбудеться 10 вересня. Реєстрація розпочнеться 26 липня та триватиме до 4 серпня. Сесія проводиться за кошти фізичних осіб.

Із проєктами програм предметних тестів і програмами ТЗНК можна ознайомитися за посиланням.

Готуйся до вступу разом з нашим сайтом та неодмінно вступай до УГСП!

За матеріалами МОН