vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00
Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2021 > Кабінет вступника 2021 року: терміни реєстрації та прийому заяв

Вступники у 2021 році подають заяви для вступу до закладів вищої освіти в електронній формі онлайн через електронні кабінети за адресою: https://vstup.edbo.gov.ua/. Реєстрація електронних кабінетів вступників розпочнеться з 1 липня і триватиме по 23 липня.

Прийом заяв та документів від вступників розпочинається 14 липня (крім вищих військових навчальних закладів (закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання), військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти) та закінчується:

  • 16 липня – для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів, творчих конкурсів;
  • 23 липня – для осіб, які вступають за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, іспитів, творчих конкурсів, складених із 1 по 13 липня.

Зверніть увагу на те, що перед реєстрацією електронного кабінету, обов’язково варто ознайомитися із матеріалами на сторінці сайту «Інформація для вступника».

Нагадаємо, що із покроковою інструкцією реєстрації електронного кабінету вступника у 2021 році Ви зможете ознайомитися у статті, яку ми підготували спеціально для Вас.

Прес-служба університету