vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00
Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2021 > ЄВІ – вже завтра: 5 кроків до успішного тестування, про які вам варто знати

Уже завтра, 30 червня 2021 року, вступники на магістратуру складатимуть єдиний вступний іспит з іноземної мови. Залишились зробити останні кілька кроків для того, аби вас допустили до пункту тестування. Аби полегшити ваші турботи хочемо розповісти вам, як підготуватися до цього надзвичайно важливого дня для кожного вступника – зберігайте цю пам’ятку, аби нічого не забути.

  1. У першу чергу, необхідно зайти у «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.
  2. Важливо перевірити, у яку зміну ви будете проходити тест. Перша зміна розпочинається о 10:00, а друга – о 14:00.
  3. Потрібно роздрукувати запрошення-перепустку, у якій зазначено адреси пунктів тестування та час початку іспиту (Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІМісце проведенняСформувати запрошення PDF)
  4. Візьміть із собою 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшку з питною водою без етикетки, а також засоби індивідуального захисту – маски або респіратори.
  5. Пам’ятайте, що прибути до пункту тестування слід своєчасно – допуск вступників до пункту розпочинається за 45 хвилин і припиняється за 10 хвилин до початку вступного випробування.

Нагадаємо, що вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів: оригіналу екзаменаційного листка; документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку); запрошення-перепустки.

Важливо! Під час проходження тесту вступник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Тест ЄВІ складається з двох частин: читання та використання мови. Частина «Читання» складається з 4-х текстів і містить 22 завдання, які знаходяться після кожного тексту. У свою чергу, частина «Використання мови» складається з двох текстів із завданнями на заповнення пропусків. Всього ця частина містить 20 завдань.

Задля створення тестових завдань використовують автентичні тексти з друкованих періодичних видань, інтернет-видань, інформаційно-довідкових і рекламних буклетів, художньої літератури. Загальна кількість завдань – 42.

На виконання тесту надається 60 хвилин з урахуванням часу на заповнення бланку «В» відповідей. Тобто, на відміну від ЗНО, окремого часу на заповнення бланку «В» відповідей не надається.

Нагадаємо, що задля підготовки до тестування майбутні учасники ЄВІ та ЄФВВ, мають можливість скористатись сервісом «ЗНО-ОНЛАЙН», розробленим «Освіта.ua». Поспішайте – лишилося лише декілька годин аби освіжити в пам’яті усе вивчене, успішно скласти тест та вступити до омріяного… Університету Григорія Сковороди в Переяславі!

 

Прес-служба університету