vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Cтало відомо, де і коли учасники ЄВІ та ЄФВВ складатимуть вступні випробування

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Cтало відомо, де і коли учасники ЄВІ та ЄФВВ складатимуть вступні випробування

Учора, 15 червня 2021 року, у «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ» було розміщено запрошення-перепустки, в яких зазначено адреси пунктів тестування, де учасник/учасниця складатиме ЄВІ/ЄФВВ – повідомляє сайт Міністерства освіти і науки України додаючи, що у перепустках зазначено рекомендований проміжок часу, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування і пройти процедуру допуску.

Аби отримати доступ до свого кабінету учасника, йому слід ввести номер екзаменаційного листа та пін-код, зазначені у ньому. Основна сесія ЄВІ проводиться 30 червня, а ЄФВВ (для вступників на спеціальності 081 «Право» і 293 «Міжнародне право») – 2 липня.

З метою дотримання всіх протиепідемічних заходів, основна сесія єдиного вступного іспиту проводиться у дві зміни (початок першої зміни – о 10:00, другої – о 14:00).

Зверніть увагу на те, що учасники ЄФВВ/ЄВІ мають самостійно сформувати й завчасно роздрукувати запрошення-перепустку – цей документ обов’язковий для допуску на пункт тестування, який буде розпочато о 9:15 та о 13:15, а припинено – за 10 хвилин до початку тестування.

Наголошуємо, що вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів: оригіналу екзаменаційного листка; документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку); запрошення-перепустки та засобів індивідуального захисту – маски або респіратора (зокрема, виготовлених самостійно).

Нагадаємо, що усім, хто хоче врахувати досвід своїх попередників і за прикладною базою попередніх років підготуватися до прийдешнього іспиту слід звернути увагу на сайт «ЗНО-ОНЛАЙН», який надає цю змогу. У розділі «ЗНО онлайн в магістратуру» розміщені всі тести, що складалися вступниками до магістратури в попередні роки.

За матеріалами МОН