vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Вступникам з ТОТ: в університеті з 7 червня до 24 вересня 2021 року працюватиме Освітній центр «Донбас-Україна» та «Крим-Україна»

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2021 > Вступникам з ТОТ: в університеті з 7 червня до 24 вересня 2021 року працюватиме Освітній центр «Донбас-Україна» та «Крим-Україна»

У пам’ятці для вступників з тимчасово окупованих територій ми уже повідомляли вам про те, що вступники, які не мають документа про повну загальну середню освіту (свідоцтво/атестат) державного зразка, але хочуть навчатися в ЗВО або ЗФПО на території України, можуть скористатися наданими можливостями і вступати за спрощеною процедурою через Освітній центр «Донбас-Україна» та «Крим-Україна», який уже функціонує в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Цьогоріч він працюватиме з 7 червня до 24 вересня 2021 року.

Відомо, що керівник центру, заступник відповідального секретаря приймальної комісії – старший викладач, заступник декана факультету технологічної і математичної освіти з навчальної роботи Олег Хищенко.

На сторінці Освітнього Центру «Донбас-Україна» та «Крим-Україна» Університету Григорія Сковороди в Переяславі ви зможете ознайомитися із онлайн-презентацією «Спрощена процедура вступу до вишів через Освітні Центри-2021 – 6 важливих кроків», анімаційним роликом «Успішна історія Івана Шевчука, студента Маріупольського національного університету», відеороликом «Тисячі дітей з окупованих територій вже стали студентами українських вишів», покроковою інструкцією для спрощеної процедури вступу до вишів через Освітні Центри-2021, покроковою інструкцією для спрощеної процедури вступу до ПТНЗ через Освітні Центри -2021 та переліком Освітніх центрів 2021 року по областях.

Контактні дані центру

Тел.: +38 (099) 506-81-31

E-mail: vstup.pk@gmail.com 

Графік роботи центру

Понеділок – п’ятниця:

9:00 – 17:00

Субота – неділя:

9:00 – 13:00

Нагадаємо – якщо абітурієнтові не вдалося вступити до ЗВО або ЗФПО на бюджетну форму навчання, є можливість переведення з контрактної форми навчання на бюджетну. Також можна вступити через ОЦ на бюджетну форму навчання до закладів професійної (професійно-технічної) освіти.