vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ розпочинається у вівторок – 11 травня: усі деталі та зразок заяви

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2021 > Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ розпочинається у вівторок – 11 травня: усі деталі та зразок заяви

У прийдешній вівторок, 11 травня 2021 року, з 9:00 розпочинається реєстрація вступників, які планують складати єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра. Триватиме до 18:00 3 червня. Реєстрацію вступників спільно зі структурними підрозділами здійснює Приймальна комісія університету.

Поза тим, з метою дотримання однакових умов проведення реєстрації МОН України розроблено Тимчасові рекомендації щодо проведення у 2021 році реєстрації вступників для участі в єдиному вступному іспиті та єдиному фаховому вступному випробуванні для їх використання приймальними комісіями.

Коли і що відбудеться? Наразі відомо, що основна сесія єдиного вступного іспиту проводиться 30 червня, єдиного фахового вступного випробування – 2 липня

Яким має бути алгоритм моїх дій? Найперше, сформуйте комплект реєстраційних документів: заповнена заява-анкета з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка; документ, що посвідчує особу; облікова картка платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків); фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника; документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках) та медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ/ЄВФФ).

Контактний телефон: +38 (063) 516-61-28

Наголошуємо на тому, що зразок заяви-анкети дійсний для нашого університету знаходиться тут.

По друге. Надішліть на електронну скриньку приймальної комісії vstup.pk@gmail.com скановані копії або фотокопії реєстраційних документів. У темі листа обов’язково зазначте прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа – прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків (за наявності). Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність даних, які зазначили у заяві-анкеті.

На наступному етапі отримайте скановану копію екзаменаційного листка та перевірте правильність даних. Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії. Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Зверніть увагу, що якщо під час перевірки документів буде встановлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі, то на електронну адресу, із якої надійшли документи, представник приймальної комісії надішле повідомлення про відмову в реєстрації із зазначенням причини відмови. Більше деталей тут.

Кожен учасник, який отримав екзаменаційний листок, на веб-сайті Українського центру створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

А як щодо додаткової сесії? Вона буде проводитися в строки, встановлені Українським центром оцінювання якості освіти.

Як буде зі вступом? Реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження необхідних документів розпочинається 1 липня. Прийом заяв та документів для осіб, які вступають на основі результатів єдиного вступного іспиту та фахового вступного випробування, розпочинається 15 липня і закінчується о 18:00 23 липня.

Фахові вступні випробування, а також додаткові фахові вступні випробування для вступників, які вступають на основі ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки), і вже складали єдиний вступний іспит, проводяться з 19 липня по 30 липня.

Є інформація для тих, хто претендує на бюджет? Так. Рекомендації для зарахування за державним замовленням буде надано не пізніше ніж 2 серпня. Подача документів для зарахування на бюджет триватиме до 18:00 7 серпня. Наказ про зарахування за державним замовленням буде видано 12 серпня.

Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб, здійснюється не пізніше ніж 19 серпня.

Хто може вступити без ЄВІ та ЄФВВ? Звертаємо увагу на те, що Умовами прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2021 році визначено категорії осіб, які беруть участь у конкурсному відборі за результатами вступних іспитів у закладі вищої освіти (замість ЄВІ та ЄФВВ):  особи, які не можуть взяти участі в ЄВІ/ЄФВВ через наявність у них захворювань, зазначених у Переліку захворювань та патологічних станів, що можуть бути перешкодою для проходження зовнішнього незалежного оцінювання; особи, які для виконання ЄВІ/ЄФВВ потребує створення інших особливих умов, ніж зазначені у Переліку особливі (спеціальні) умови, що створюються для осіб з особливими освітніми потребами в пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступники, звільнені з військової служби, починаючи з 1 квітня 2021 року.

Задля вступу на навчання для здобуття ступеня магістра прийом заяв та документів для осіб, які вступають на основі вступних іспитів, розпочинається 22 червня й закінчується 25 червня (замість документа про здобутий освітній рівень може подаватись довідка про завершення навчання).

Зазначені вступні іспити у закладах вищої освіти проводяться за графіком основної сесії ЄВІ та ЄФВВ і додаткової сесії (після визначення строків її проведення) за матеріалами (завданнями/зошитами), наданими Українським центром оцінювання якості освіти.

Український центр оцінювання якості освіти надає матеріали для проведення у закладі вищої освіти вступних іспитів не раніше дня, що передує дню іспиту, та не пізніше 11:30 дня проведення іспиту. До того ж вступникам зазначеної категорії не потрібно проходити попередню реєстрацію в період з 11 травня до 3 червня 2021 року.

 Я вступаю лише на контракт. Тоді під час вступу для здобуття вищої освіти за кошти фізичних або юридичних осіб на конкурсні пропозиції, які згідно з Умовами прийому передбачають складання єдиного вступного іспиту (крім спеціальностей 081 «Право» та 293 «Міжнародне право»), вступники на основі ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) можуть, за їх вибором, або подати результат єдиного вступного іспиту, або скласти відповідний вступний іспит у закладі вищої освіти. Зазначений вступний іспит у закладах вищої освіти проводиться в період з 19 липня до 30 липня 2021 року за графіком вступних іспитів і завданнями, затвердженими закладом вищої освіти.

Ми чекаємо Вас у стінах нашого закладу. Успішного вступу!

 

Інформацію надано приймальною комісією університету, підготовлено за матеріалами сайтів МОН та УЦОЯО