vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Вступ на магістратуру: розповідаємо, де знайти інформацію про заклади вищої освіти та освітні програми

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Вступ на магістратуру: розповідаємо, де знайти інформацію про заклади вищої освіти та освітні програми

Уже за лічені тижні розпочнеться гарячий період вступу до магістратури. І звісно ж у вступників виникає запитання щодо того, де знайти усю необхідну інформацію про заклади вищої освіти та спеціальності, які їх цікавлять. З радістю допоможемо Вам у цьому розібратися.

Майбутні вступники до магістратури можуть здійснити пошук за спеціальностями, регіонами, формою навчання, конкурсних предметів та інших параметрів за допомогою інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» – зручної електронної пошукової системи, яка покликана допомогти вступникам знайти усю необхідну інформацію про заклади вищої освіти та освітні програми.

На «Освіта.ua» пояснюють, що дані для інформаційної системи отримуються з Єдиної державної електронної бази з питань освіти та постійно оновлюються. На сайті системи міститься інформація про дату їх останнього та майбутнього оновлення.

За результатами пошуку вступник отримає не лише повну інформацію про заклади вищої освіти (тип закладу, адреса, контактні дані адміністрації та приймальної комісії тощо), у яких він зможе навчатися за обраною спеціальністю, а й вичерпні дані про відповідну освітню програму та особливості вступу на неї: складові конкурсного бала, термін навчання, вартість навчання, терміни подачі заяв тощо.

Йти чи не йти на магістратуру після бакалаврату – це Ваш вибір, який залежить від здібностей, матеріальної забезпеченості та життєвих умов. Проте пам’ятайте, що магістерський диплом – це не тільки ще один привід для батьківської гордості за вас, але і величезний вклад у власний розвиток.

Якщо ж у Вас виникнуть питання щодо вступу до Університету Григорія Сковороди в Переяславі – пишіть нам у Instagram чи Facebook .

Прес-служба університету