vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

УЦОЯО затвердив характеристику тесту ЄВІ у 2021 році

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Вступ-2021 > УЦОЯО затвердив характеристику тесту ЄВІ у 2021 році

Український центр оцінювання якості освіти затвердив характеристику тесту єдиного вступного іспиту (ЄВІ) у 2021 році повідомляє «Osvita.ua».

Згідно з оприлюдненим наказом, єдиний вступний іспит передбачає написання тесту з іноземної мови: англійської, німецької, французької або іспанської.

Сам тест складається з двох частин – перевірка читання (22 завдання) та використання мови (20 завдань). Він міститиме завдання трьох типів: на вибір однієї правильної відповіді, на встановлення відповідності та заповнення пропусків у тексті. Загалом тест складає 42 завдання, на виконання яких учасники іспиту матимуть рівно годину.

Повідомляється, що за кожну правильно надану відповідь учасник тестування зможе отримати 1 бал. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання – 42 бали.

Нагадаємо, що реєстрація для участі у вступних випробуваннях для вступу до магістратури триватиме з 11 травня до 3 червня 2021 року (включно). Усім успіхів!

За матеріалами «Osvita.ua»