vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Вступники – час заключати контракт із альма-матер!

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Вступники – час заключати контракт із альма-матер!

Усім привіт! Напевно, Ви вже давно ознайомилися із Наказами на зарахування на навчання за кошти державного бюджету (бакалаврат, бакалаврат на основі «м/с» та магістратура), довезли нам свої документи і очікуєте приїзду до славетного Переяслава у вересні. Втім, якщо Вам таки не пощастило вступити на бюджет не слід засмучуватися, адже на сайті нашого навчального закладу вже опубліковано Накази на зарахування на навчання на І курс за кошти фізичних та юридичних осіб (бакалаврат, бакалаврат на основі «м/с» та магістратура), де Ви, більше за все, знайдете свої імена.

Знайшли?! Відтак, не баріться, беріть паспорт і приїзджайте до ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» для укладання контракту. Не забудьте взяти з собою головний документ кожного жителя України – паспорт громадянина, аби ми могли з легкістю ідентифікувати Вашу особистість!

Зверніть увагу, що контракт потрібно укласти у десятиденний термін (із 7 по 17 серпня 2019 року).

Альма-матер кличе – приїзджай, укладай контракт, долучайся до дружньої сковородинівської родини. ПХДПУ імені Григорія Сковороди – це якісна українська освіта з використанням кращих європейських цінностей та традицій!

Прес-служба університету