vstup.pk@gmail.com пн.-пт.: 09:00-17:00, сб.: 09:00-13:00

Магістри після ЗНО вже можуть дізнатися, чи вступили до альма-матер: рейтингові списки

Приймальна комісія Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Магістри після ЗНО вже можуть дізнатися, чи вступили до альма-матер: рейтингові списки

Понеділок, 5 серпня 2019 року, ознаменувався для нашого університету не лише початком робочого тижня, а й подарував вступникам магістрам нашого університету, які складали ЗНО, довгоочікувану мить полегшення – пізно ввечері на сайті було опубліковано Рейтингові списки ОР Магістр після ЗНО.

І якщо, з якихось причин Ви ще не мали нагоди їх переглянути то чому б не зробити це просто зараз? Денна форма за освітньо-професійною програмою: Вам сюди  

Подавалися на денну форму за освітньо-науковою програмою? Ваші прізвища слід шукати тут.

Прагнули вступити на заочну форму навчання за освітньо-професійної програми? У такому разі чи рекомендовані Ви на навчання можна дізнатися  за цим посиланням.

Знайшли себе, чи когось з друзів? У такому разі вітаємо, і хочемо наголосити, що якщо Вас рекомендовано на навчання державної форми, то Ви зобов’язанi подати оригiнали документiв не пізніше 10 серпня 2019 року (до 18:00).

Ми чекаємо на Ваші документи, бо не можемо уявити початок нового навчального року без кожного з тих, хто твердо вирішив здобувати освітній рівень «Магістр» у сковородинівській альма-матер. Переконані, Ви в жодному разі не пожалкуєте про свій вибір, а ми, щиро, намагатимемося наповнити простір навколо Вас цікавими подіями, унікальними зустрічами та атмосферою наповнення новими знаннями та вміннями. До зустрічі, друзі!

Прес-служба університету